Velkommen til Hudbutikken for alle hudtilstander!

Hudbutikken er nettbutikken til Vippen Velvære

Hudbutikken leverer høykvalitets produkter for alle hudtilstander.

Blant annet moden hud, akne, pigmenteringer, rosacea og sensitiv hud. Rask levering.

Gratis frakt ved bestilling over 500,-

Hos oss får du hudpleieprodukter med høy kvalitet.

Vi fører blant annet Alex Cosmetic og Biomer, som forøvrig er nordens svar på koreansk hudpleie.

Med utvalgte behandlinger og produkter kan vi skreddersy et program for deg.

Vi tilbyr naturlig og økoligisk hudpleie. Basert på medisinske planter. Effektivt, trygt og helt naturlig.

Vi  har også en klinikk hvor vi tilbyr blant annet hudpleie, figurforming, PMU og skjønnhetsbehandlinger.

Vi har spesialisert oss på behandlinger for aldrende hud og figurforming hvor vi er ledende i Rogaland.

Vi gjør det vi kan for å gi nettopp deg en optimal behandling som virkelig gir resultater.

Trygghet, kompetanse og resultat er nøkkelordene for vår klinikk.

Besøk gjerne vår søsterside vippen.no for timebestilling av våre behandlinger.

Utvalgte produkter

Om Alex Cosmetic


­Skjønnhet er vår vitenskap.

Alex Cosmetic tenker og handler helhetlig. Både når det gjelder kosmetiske produkter, hudpleiekonsepter og behandlingstilbud som en totalløsning for nesten alle hudtilstander og hudtyper. Produktene er basert på mange års forskning og erfaring samt omfattende kunnskap om kosmetikk, farmasøytisk urte-og plantevitenskap, som har blitt videreutviklet over generasjoner. Produktene blir stadig tilpasset for å reflektere dagens vitenskapelige kunnskap. Takket være forskning og utvikling, og bruk av «cutting edge» teknologi og kontinuerlig oppdatering, produserer vi produkter som garanterer høy effektivitet. Våre produkter kan kombineres. De er derfor ideelle for helhetlig omsorg og gir beskyttelse for alle hudtyper. Ved regelmessig bruk, er huden din kontinuerlig revitalisert og våre produkter tilfører huden i tillegg essensielle næringsstoffer. Komplett pleie for sunn og strålende hud. For enhver smak og for enhver hudtype. Oppdag Alex Kosmetiske hudpleiepleie produkter: de er naturlige og gir et realistisk løft! 

Om Biomer

Nordens svar på koreansk kosmetikk. BIOMER kosmetikk har investert i forskning og innovasjon for å finne optimale resultater på naturlig kosmetikk med medisinske planter .

Naturlig og organisk serie - er økologisk kosmetikk laget med egenskaper fra naturlige ekstrakter av alge fra Mar Menor og medisinplanter, med påviselig effekt i en rekke vitenskapelige studier. Vi overholder de juridiske forskriftene for industriell produksjon av naturlig kosmetikk, i samarbeid med forskere fra University of Murcia. Vannene i Mar Menor har en anerkjent terapeutisk verdi på grunn av deres saltholdighet og mineralisering. Derfor drar vi nytte av egenskapene til den spesielle sammensetningen av vannfloraen, og gjør dette unike havet til vårt kjennetegn. Den inneholder ikke paraben- eller petroleumsprodukter, eller tungmetaller.

Totalsum:
    Til kassen